top of page
180110_DF.jpg

El món que ens envolta pateix canvis, positius i negatius, i nosaltres no en som una excepció. Com arreu, estem vivint moments de transformació, amb una afectació local però també global. A Sallent hem creat un espai que ens ajuda a comprendre i analitzar aquests canvis, des d’una perspectiva alternativa a la que ens ofereixen i ens tenen acostumats.
 

L’Ateneu Popular Rocaus es comença a gestar a Sallent a finals del 2009 amb la voluntat de ser un espai transformador. Un lloc on, recuperant l’esperit dels ateneus de principis del segle XX i de finals dels anys 70, es fomenta la trobada i la tertúlia, l’intercanvi d’idees i d’experiències personals i col·lectives. És un punt on es potencia el compromís, l’esperit crític, la creació artística, la implicació amb l’entorn, la cultura popular, la recuperació de la memòria històrica i l’estima pels patrimonis propis.
 

Des d’aquesta òptica de treball, la premissa màxima de l’ateneu, és que Sallent esdevingui un poble socialment i culturalment més ric. Un poble on valgui la pena viure-hi!

Filat_doble.png

Aquesta web recull materials diversos. En cap cas es considera una obra tancada, sinó oberta i inconclusa.

Per això, convidem a tots aquells i aquelles que conservin fotografies, documents o records, a treure’ls la pols i compartir-los amb tots nosaltres.
Si tens dades, imatges o qualsevol informació que puguis aportar per ampliar aquesta web ens ho pots fer saber omplint el següent formulari. Moltes gràcies!

Gràcies pel teu missatge. Aviat ens posarem en contacte amb tu.

Contacte

Ateneu Popular Rocaus

Carrer Santa Llúcia, 1

Sallent, Països Catalans

www.ateneurocaus.cat

info@ateneurocaus.cat

bottom of page