El món que ens envolta pateix canvis, positius i negatius, i nosaltres no en som una excepció. Com arreu, estem vivint moments de transformació, amb una afectació local però també global. A Sallent hem creat un espai que ens ajuda a comprendre i analitzar aquests canvis, des d’una perspectiva alternativa a la que ens ofereixen i ens tenen acostumats.
 

L’Ateneu Popular Rocaus es comença a gestar a Sallent a finals del 2009 amb la voluntat de ser un espai transformador. Un lloc on, recuperant l’esperit dels ateneus de principis del segle XX i de finals dels anys 70, es fomenta la trobada i la tertúlia, l’intercanvi d’idees i d’experiències personals i col·lectives. És un punt on es potencia el compromís, l’esperit crític, la creació artística, la implicació amb l’entorn, la cultura popular, la recuperació de la memòria històrica i l’estima pels patrimonis propis.
 

Des d’aquesta òptica de treball, la premissa màxima de l’ateneu, és que Sallent esdevingui un poble socialment i culturalment més ric. Un poble on valgui la pena viure-hi!

Aquesta web recull materials diversos. En cap cas es considera una obra tancada, sinó oberta i inconclusa.

Per això, convidem a tots aquells i aquelles que conservin fotografies, documents o records, a treure’ls la pols i compartir-los amb tots nosaltres.
Si tens dades, imatges o qualsevol informació que puguis aportar per ampliar aquesta web ens ho pots fer saber omplint el següent formulari. Moltes gràcies!

Contacte

Ateneu Popular Rocaus

Carrer Santa Llúcia, 1

Sallent, Països Catalans

www.ateneurocaus.cat

info@ateneurocaus.cat